Foto: F64
Latvijas basketbola līgas (LBL) klubs "Ventspils" papildinājis Latvijas U-20 basketbola izlases līderis Jānis Timma, informē vienības oficiālā mājaslapa internetā.

Divdesmit gadus vecais Timma savai jaunajai komandai pievienosies jau tuvākā laikā un uzsāks kopīgos treniņus.

Pagājušajā sezonā Timma pārstāvēja citu Kurzemes klubu - "Liepājas Lauvas". Komandas sastāvā viņš aizvadīja 31 spēli, vidēji laukumā pavadot 27,3 minūtes, gūstot 13,8 punktus, izcīnot 5,9 atlekušās bumbas un 1,8 reizes rezultatīvi piespēlējot.

"Jānis ir aizvadījis lielisku gadu Liepājā, jo ir ļoti progresēji kā spēlētājs gan taktiskā, gan meistarības ziņā. Uzskatu, ka ir daudz ieguvis individuāli kā spēlētājs. Priecē, ka Jānis ir iemācījies iekļauties sastāvā un kļuvis par komandas spēlētāju, palīdzot citiem komandas biedriem," mājaslapā citēts komandas galvenais treneris Roberts Štelmahers. "Tomēr brīžos, kad komandā kādam jāuzņemas līdera loma, Jānis no tās nebaidās un kļūst par neatsveramu komandas vilcējspēku. Turpināsim darbu arī Ventspilī un palīdzēsim ne tikai Jānim, bet arī citiem jauniem komandas basketbolistiem izaugt par meistarīgiem spēlētājiem. Domāju, ka mums visiem priekša ļoti auglīga basketbola sezona."

"Ventspils" komanda gatavošanos jaunajai sezonai uzsāks jau šodien, 1. augustā. Komandas sastāvu veidos: Dāvis Lejasmeiers, Dāvis, Čoders, Donalds Sims, Akselis Vairogs, Toms Leimanis, Mārtiņš Laksa, Jānis Timma, Ervīns Jonāts, Artūrs Bērziņš, Mārtiņš Meiers, Ronalds Zaķis, Andrejs Gražulis, Iļja Gromovs un Uģis Pinete. Robertam Štelmaheram asistēs ventspilnieks un Latvijas U-16 izlases galvenais treneris Gints Fogels. Tuvākā laikā iespējami vēl kādi komandas papildinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!