Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas spēlē otrdien Krievijas komanda Ļubercu "Triumf" ar 86:62 (15:19, 16:17, 24:15, 31:11) izbraukumā pārliecinoši pieveica Ķēdaiņu "Triobet" vienību no Lietuvas, pārtraucot pretinieku četru uzvaru sēriju.

Šajā mačā uzvarētājiem pa 17 punktiem guva Sergejs Karasevs un Viktors Zvarīkins, bet "Triobet" rindās ar 20 punktiem un astoņām bumbām zem groziem, un septiņiem izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem izcēlās līgas janvāra vērtīgākais spēlētājs Deivids Makklērs.

Kopvērtējumā pēc šī mača "Triumf" ar 11 uzvarām 14 spēlēs nostiprinājās otrajā pozīcijā, atpaliekot vienīgi no Lietuvas kluba "Šiauliai", kuram ir 12 panākumi 14 cīņās.

Savukārt "Triobet" komanda tikusi pie sešiem panākumiem 15 mačos, kas tai dod astoto vietu.

No Latvijas komandām "Ventspils" ar desmit uzvarām 16 spēlēs ieņem piekto vietu, bet "Liepājas Lauvas" ar diviem panākumiem 16 cīņās atrodas pēdējā, 11.pozīcijā.

Kā ziņots, šajā sezonā elites divīzijas pamatturnīrā piedalās 11 komandas, debitējot arī Krievijas vienībai Ļubercu "Triumf", bet no izslēgšanas spēļu kārtas sacensībās iesaistīties trīs komandas - Latvijas čempioni "VEF Rīga" un abi spēcīgākie Lietuvas klubi Kauņas "Žalgiris" un Viļņas "Lietuvos rytas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!