Foto: LETA
"VEF Juniors" sastāvā tiek veickti priekšdarbi, lai pieteiktu arī baltkrievu centra spēlētāju Artjomu Parahouski, kurš, iespējams, dosies laukumā jau ceturtdienas mačā pret BK "Ventspils", ziņo "basket.lv".

Pēc izstāšanās no Eiropas kausa izcīņas "VEF Rīga" kluba vadība pakāpeniski pastiprina "VEF Juniors" komandas sastāvu - nedēļas sākumā tika pieteikts Trevons Hjūzs, kura līdzdalība gan nepalīdzēja otrdien uzveikt pēdējā laikā labu spēli demonstrējošo "Baronu".

Ceturtdien formalitātes nokārtotas arī Parahovskim un ārpus pieteikuma pagaidām palicis tikai Tailers Keins, kurš februārī nevarēs spēlēt savainojuma dēļ.

LBL nolikums paredz, ka katra komanda spēlē var izmantot trīs ārzemniekus. Ja ir vēlme spēlē izmantot vairāk viesspēlētājus, var iegādāties papildu kvotas - par ceturto leģionāru Ls 5000, par piekto - Ls 10 000, par sesto - Ls 15 000. Pagaidām papildu kvotu ceturtajam ārzemniekam iegādājies tikai BK Ventspils.

"VEF Juniors" licences ir četriem ārzemniekiem (Ivanam Ņeļubovam, Božanam Bakičam, Hjūzam un Parahouskim), bet ceturto kvotu klubs nav iegādājies, tāpēc ceturtdienas spēlē vienam no šiem spēlētājiem būs jāpaliek malā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!