Foto: AFP/Scanpix

Latvijas čempionvienības basketbolā "VEF Rīga" papildinājums šajā starpsezonā Ērls Roulends pēc pirmās pārbaudes spēles uzskata, ka viņa jaunā komanda ir nesavtīga.

Atgādinām, ka vienības galvenā trenera Ramūna Butauta tēva Stepa Butauta piemiņas turnīra pirmajā spēlē "VEF Rīga" ar rezultātu 81:72 (23:16, 22:25, 19:9, 17:22) pieveica Lietuvas komandu Panevēžas "Lietkabelis", kuru nākamajā sezonā pārstāvēs latvieši Kaspars Cipruss un Kaspars Vecvagars.

"Šī bija tikai pirmā spēle, tāpēc ejams vēl tāls ceļš. Tomēr jau tagad redzams, ka esam nesavtīga komanda, kam patīk spēlēt komandas spēli. Tāpēc vieglāk ir labojamas kādas kļūdas, jo nav jāsatraucas par egoismu komandā," kluba oficiālajā mājaslapā citēts Roulends, kurs mačā guva 12 punktus. "Pats nospēlēju normāli, taču aizsardzībā vēl nedarbojos tik labi kā gribētos. Arī Rīgā pamazām iejūtos – esmu iepazinis apkārtni, apzinājis vietas, kurās man patīk ieturēt maltītes, tāpēc kopumā viss ir labi."

Piektdien "VEF Rīga" otrajā pārbaudes spēlē turpat Kauņā tiksies ar Krievijas komandu "Ņižņijnovgorod"". Tās sākums plkst. 16:15.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!