Foto: F64

Latvijas basketbola kluba "VEF Rīga" spēlētāji katrā spēlē šajā sezonā atdos visu savu enerģiju, lai mēģinātu tikt pēc iespējas vairāk uzvarām, pēc uzvaras VTB Vienotās basketbola līgas spēlē apsolīja Rīgas komandas galvenais treneris Jānis Gailītis.

Jau vēstīts, ka "VEF Rīga" ar rezultātu 88:85 pagarinājumā uzvarēja Minskas "Tsmoki" vienību.

"Bija grūta, līdzīga spēle. Nespējām sākt spēli tādā veidā, ka gribējām, ienākot zaudētāju lomā. Atspēlēšanās prasīja daudz spēka, bet spēlētāji ar raksturu un cīņassparu vinnēja daudzas neitrālās bumbas, panākot to, ka esam atpakaļ spēlē un beigās izdevās uzvarēt spēli," pēcspēles preses konferencē teica Gailītis, kurš citēts "VEF Rīga" mājaslapā. "Mājas sienas palīdzēja – liels paldies skatītājiem. Fani bija skaļi, sajutāmies, ka spēlējam savā laukumā. Spēlētāji cenšas un grib uzvarēt katrā spēlē, arī šajā spēlē komanda parādīja raksturu un cīņassparu. Varam apsolīt, ka atdosim enerģiju katrā spēlē, tāpēc aicinām cilvēkus nākt uz VEF spēlēm un atbalstīt mūsu komandu!"

VEF sastāvā rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Jānis Blūms, kuram arī sešas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles. Nemanja Bezbradica iemeta 18 punktus, Kriss Ričards - 17.

"Bija patiesi sarežģīta spēle, mums tas bija liels pārbaudījums. Esmu priecīgs, ka spēlējām ar pārliecību visu spēli un svarīgajos brīžos atdevām visus spēkus, lai izcīnītu uzvaru. Vēlos arī uzteikt pretiniekus par labo spēli," uzsvēra Bezbradica.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!