Foto: DELFI
Latvijas basketbola kluba "Ventspils" jaunieguvumam Oricevejinmi Efedžuku jau pēc pirmās spēles aizvadīšanas nāksies izlaist apmēram nedēļu, jo sportists ir guvis kājas traumu, informē "Ventspils".no basketbola kājas traumas dēļ nāksies atturēties apmēram nedēļu, un tas nozīmē, ka viņam nāksies atlikt debiju Ventspils līdzjutēju priekšā un FIBA Izaicinājuma kausā.

Tas nozīmē, ka viņam nāksies atlikt debiju Ventspils līdzjutēju priekšā un FIBA Izaicinājuma kausā.

Efedžuku kājas savainojumā iedzīvojās savā pirmajā mačā Rīgā pret "LU" komandu. Nospēlējis nepilnas septiņas minūtes, jamaikietis laukumu pameta klibodams un nekavējoties tika nosūtīts uz pārbaudēm. Tās rezultāti ventspilniekiem nebija pārāk patīkamas – kājas muskuļa sastiepums. BK "Ventspils" komandas ārsts Egils Dzērve atklāja, ka šī savainojuma dēļ Efedžuku nevarēs spēlēt septiņas līdz desmit dienām. "Tas nav atsvaidzināts kāds senāks savainojums, traumu viņš ieguva jau šeit. Acīmredzot savu lomu nospēlēja tas, ka Efedžuku kādu laiku nebija nopietni trenējies," skaidroja doks.

Līdz ar to Efedžuku nevarēs piedalīties sestdienas LBL mačā ar "Liepājas lauvām", FIBA Izaicinājuma kausa spēlē pret "Benfica" un acīmredzot arī mačā ar "Valmieru" BBL čempionātā. Jāatgādina, ka jau ilgāku laiku savainojuma dēļ nevar spēlēt uzbrucējs Ronalds Zaķis, bet individuāli trenējas arī Jānis Strēlnieks un Akselis Vairogs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!