Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālsērijas ceturtajā spēlē otrdien Atlantas "Hawks" bez sava līdera Treja Janga ar rezultātu 110:88 savā laukumā pieveica Milvoki "Bucks", kuras sastāvā maču nespēja pabeigt NBA zvaigzne Jannis Adetokunbo.

Pēc šīs spēles rezultāts Austrumu konferences sērijā līdz četrām uzvarām kļuva 2-2.

Adetokunbo traumu guva mača trešās ceturtdaļas pirmajā pusē, kad "Hawks" bija vadībā ar 72:62. Viņš guva ceļgala sasitumu un maču turpināt nevarēja. "Bucks" galvenais treneris Maiks Budenholcers sacīja, ka rītdienas laikā kļūs zināma situācijas nopietnība.

"Hawks" rindās aizvadītajā mačā ar 21 punktu un astoņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Lū Viljamss, bet 20 punktus sameta Bogdans Bogdanovičs. Vēl par 15 punktiem guva Klints Kapela un Kevins Herters. "Bucks" rindās 19 punktus guva Džrū Holidejs, kuram arī deviņas rezultatīvas piespēles, 16 punktus pievienoja Kriss Midltons, bet savainojumu guvušais Adetokunbo paspēja iekrāt 14 punktus.

Spēles pirmajā ceturtdaļā ritēja diezgan līdzīga cīņa, un "Bucks" uz brīdi rezultātu izlīdzināja 19:19. Turpinājumā mājinieki darbojās drošāk, bet pēc Milvoki komandas līdera gūtā savainojuma "Hawks" savu pārsvaru palielināja vēl vairāk.

Jangs "Hawks" komandai nepalīdzēja potītes savainojuma dēļ.

Nākamā abu komandu spēle notiks naktī uz piektdienu pēc Latvijas laika Milvoki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!