Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Grieķijas basketbola zvaigzne Jannis Adetokunbo pēc izcīnītā čempionu titula ar Milvoki "Bucks" uzsvēra, ka viņš ir ļoti priecīgs par paveikto un vēlējās šo panākumu sasniegt tieši ar šo komandu, uzreiz pēcspēles intervijā ESPN sacīja basketbolists.

Jau vēstīts, ka Adetokunbo ar 50 punktiem, 14 atlēkušajām bumbām un pieciem bloķētiem metieniem sekmēja "Bucks" uzvaru finālsērijā pār Fīniksas "Suns".

"Tas man nozīmē ļoti daudz. Vēlos pateikties Milvoki, ka man ticēja. Paldies maniem komandas biedriem, kas katrā mačā spēlē tik smagi. Es ticēju šai komandai. Es vēlējos izcīnīt čempionu titulu šajā komandā un šiem puišiem. Esmu priecīgs, ka tas izdevās," sacīja Adetokunbo.

Kā ierasts NBA "virtuvē", ja basketbolists nespēj aizvest savu komandu līdz čempionu titulam, sākas spekulācijas par to, ka viņš varētu mainīt komandas. Adetokunbo šīs grūtības pārvarēja, turklāt viņa komandas biedrs astoņus gadus bijis Kriss Midltons.

"Viņš mani katru dienu dzina uz priekšu. Esmu priecīgs, ka varu ar viņu kāpt laukumā katru dienu. Ar Krisu esmu kopā astoņus gadus. Kā teica treneris: "Mums tas jāizdara vēlreiz."

Zīmīgi, ka trīs Adetokunbo brāļi kļuvuši par NBA čempioniem. Pagājušajā sezonā Kostas Adetokunbo to paveica ar Losandželosas "Lakers", bet šajā sezonā Jannis par čempioniem kļuva kopā ar otro brāli Tanasi.

"Bucks" galvenais treneris Maiks Budenholzers uzsvēra, ka Adetokunbo ir īpašs cilvēks. "Esmu no viņa tik daudz iemācījies. Viņš ir īpašs līderis. Šie spēlētāji katru dienu ir čempioni. Katru dienu viņi ir progresējuši," sacīja treneris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!