Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriors" latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš jau ilgāku laiku nespēlē tādā līmenī, kā pirms pāris sezonām, par ko neapmierināti ir vairāki "Warriors" fani - sociālā tīkla "Twitter" lietotāji.

Biedriņš šo sezonu iesāka veiksmīgi, pirmajā sezonas spēlē gūstot desmit punktus, izcīnot astoņas atlēkušās bumbas un bloķējot trīs pretinieku metienus. Taču turpinājumā sniegums vairs nebija tik spožs, un "Warriors" līdzjutēji tviterī neslēpa savu sašutumu.

"Tas ir skumjš brīdis, kad Andris Biedriņš dodas izpildīt soda metienus," raksta kāds "Twitter" lietotājs. "Andra Biedriņa spēle man liek vēlēties iztukšot ASV aizliegto Latvijas degvīna pudeli," rakstīja cits sociālā tīkla lietotājs.

Tomēr arī citi "Warriors" basketbolisti, kuri no pāris neapmierinātiem līdzjutējiem saņem asu kritiku: "Biedriņš šodien neguva punktus. Laikam viņš un Kvame Brauns ir labākie draugi."

"Es zinu, ko šogad vēlēšos Ziemassvētkos. Es vēlos, lai "Warriors" aizmaina Montu "Bumbas pārturētāju" Elisu un Andri "Lelli Kenu" Biedriņu," ar spilgtiem citātiem turpināja izcelties līdzjutēji.

Daudz mazāk atrodami pozitīvi izteikumi par latvieša sniegumu, taču tādi bija pēc spēles ar Klīvlendas "Cavaliers", kurā Biedriņš izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.

"Šī bija neglīta spēle, bet Andris Biedriņš ceturtajā ceturtdaļā bija ļoti aktīvs un kopā ar Deividu Lī aizveda "Warriors" pretī uzvarai pār "Cavs"."

Biedriņš šajā sezonā 12 spēlēs vidēji guvis 3,7 punktus, izcīnījis 5,7 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,2 pretinieku metienus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!