Foto: AP/Scanpix

Realitātes šovu un sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas personiskais treneris Gunars Petersons ir kļuvis par Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" fiziskās sagatavotības treneri, pavēstījis klubs.

Petersona pārziņā būs spēka un izturības treniņu programmas izveidošana "Lakers" basketbolistiem, lai viņi visas sezonas garumā spētu darboties "visaugstākajā līmenī".

"Jau kopš Djūka universitātes laikiem Gunars ir bijis izcils speciālists treniņu un fitnesa jautājumos," saka "Lakers" ģenerāmenedžeris Robs Pelinka. "Viņš ir īsts savas tēmas pionieris un vizionārs, kurš mūsu svaru zālē, cerams, izveidos jaunu mentalitāti."

Fitnesa industrijā Petersons, kurš ir sertificēts izturības un fiziskās formas speciālists (CSCS), strādā jau 28 gadus un ir sadarbojies ar NBA, Nacionālās Hokeja līgas (NHL), Nacionālās Futbola lības (NFL), Beisbola līgas (MLB) sportistiem, bokseriem un koledžu sporta pārstāvjiem.

Petersons strādā ar daudzām amerikāņu slavenībām – pie viņa trenējas arī aktieri Dveins "Klints" Džonsons un Keita Bekinseila, dziedātāja Siāra un teju viss Kardašjanu klans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!