Foto: F64

Latvijas basketbola klubs "Valmiera"/ORDO pēc pirmās spēles Baltijas Basketbola līgas (BBL) pusfinālā ir favorīte uz fināla sasniegšanu, uzskata komandas spēlētājs Armands Šķēle.

Jau vēstīts, ka "Valmiera"/ORDO BBL pusfināla spēlē otrdien izbraukumā ar 64:68 (17:24, 16:18, 20:13, 11:13) piekāpās Igaunijas klubam TU/"Rock". Atbildes spēle notiks nākamnedēļ Valmierā, un finālā iekļūs uzvarētājs divu spēļu summā.

"Mēs paredzējām smagu cīņu. Mēs cerējām uzvarēt vai zaudēt ar mazu punktu starpību, taču spēle bija interesanta," pēc spēles "delfi.ee" sacīja Šķēle. "Mūsu plāns bija neļaut viņiem sajust spēli. Pirmajā puslaikā mēs to neizdarījām, bet otrajā puslaikā mainījām aizsardzību un atspēlējāmies. Četru punktu deficīts ir pieņemams."

"Es domāju, ka mēs būsim favorīti uz iekļūšanu finālā, jo savā laukumā nepiedzīvojam daudz zaudējumus, mums ir lieliski atbalstītāji un savā laukumā jūtamies labāk," atzina pieredzējušais spēlētājs.

"Valmiera"/ORDO vienība pirmo reizi kluba vēsturē ir sasniegusi BBL pusfinālu, savukārt iepriekšējās trīs sezonas valmierieši apstājās jau astotdaļfināla stadijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!