Foto: FIBA

Latvijas basketboliste Elīna Babkina trešdien Turcijas čempionāta spēlē Ankarā guva 20 punktus, taču viņu pārstāvētā Ankaras "Cankaya Universitesi" cieta zaudējumu pret sacensību līderi.

"Cankaya Universitesi" divu Ankaras vienību cīņā mājās ar 81:88 (23:24, 20:21, 28:23, 10:20) piekāpās līdervienībai "Ormanspor".

Babkina laukumā bija visas 40 minūtes, kuru laikā realizēja vienīgo divpunktu metienu un sešus no 12 tālmetieniem. Viņa arī pa divām reizēm rezultatīvi piespēlēja un izcīnīja atlēkušo bumbu, reizi kļūdījās un noslēdza spēli ar efektivitātes koeficientu 17.

Rezultatīvākā mājinieču komandā ar 20 gūtajiem punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un četrām rezultatīvām piespēlēm bija Aleksisa Prinsa.

"Ormanspor" rindās 26 punktus un 15 atlēkušās bumbas sakrāja Tiera Makauena.

"Ormanspor" ar 17 uzvarām 21 spēlē ir pirmajā vietā līgā. Anetes Šteinbergas pārstāvētā Stambulas "Galatasaray" ar 11 uzvarām 20 spēlēs turnīra tabulā ir sestā, Aijas Jurjānes pārstāvētās Ankaras "Botaš" ar bilanci 10-9 ieņem septīto vietu, Ilzes Jākobsones Stambulas "Bešiktaš" ar deviņām uzvarām un 11 zaudējumiem ir astotā, bet Elīnas Babkinas pārstāvētā Ankaras "Cankaya Universitesi" ar septiņām uzvarām 21 spēlē - devītā.

Turcijas čempionātā šosezon piedalās 14 komandas, no kurām četras pārstāv arī Latvijas spēlētājas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!