Bijušā Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenā trenera Ainara Bagatska vadītā Vācijas komanda Bambergas "Brose" otrdien izcīnīja uzvaru Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas apakšgrupu turnīra mačā.

"Brose" C apakšgrupas mačā pretinieku laukumā ar rezultātu 84:78 (23:20, 20:26, 19:19, 22:13) uzveica Čehijas vienību Nimburkas ČEZ.

Bambergas komandā rezultatīvākais ar 22 punktiem bija amerikānis Ogustains Rabits, bet 14 punktus guva vācietis Nikoss Zisiss.

C grupas kopvērtējumā pa piecām uzvarām sešās spēlēs guvušas Atēnu AEK no Grieķijas un Izraēlas vienība Jeruzalemes "Hapoel", bet četri panākumi septiņos dueļos ir "Brose", kamēr pa trīs uzvarām sešās cīņās ir Spānijas vienībai Fuenlavradas "Montakit" un Beļģijas klubam Atnverpenes "Giants". Pa divām uzvarām ir Lietuvas komandai Panevēžas "Lietkabelis" un ČEZ, kuras aizvadījušas attiecīgi sešas un septiņas spēles, bet vienu panākumu guvusi Francijas vienība Dižonas DJA.

Savukārt A grupā Latvijas čempione "Ventspils" trešdien viesos tiksies ar Itālijas komandu Avelīno "Sidigas", bet C apakšgrupā "Lietkabelis", kuras treneru kolektīvam ir pievienojies Latvijas speciālists Sandis Buškevics, trešdien mājās spēkosies ar "Montakit".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!