Bijušais Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis saprot, kāpēc valstsvienības kapteinis Jānis Blūms tik asi reaģējis uz to, ka neizdevās kvalificēties Pasaules kausa izcīņas finālturnīram, tomēr šajā brīdī viņa izteiktā kritika ir tikai tukša runāšana, sarunā televīzijas kanāla "360TV" raidījuma "Hattrick ar Puči" sacīja Bagatskis.

Jau vēstīts, ka Blūms aizvadītajā nedēļā publicētajā sarunā ar laikrakstu "Sporta Avīze" publiski pauda neizpratni par komandas galvenā trenera Arņa Vecvagara pieņemtajiem lēmumiem 2019. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā un nosodīja Latvijas Basketbola savienību (LBS) par vīrišķu lēmumu nepieņemšanu.

"Es viņu ļoti labi saprotu, jo esmu bijis līdzīgā situācijā, bet, protams, es to neteicu publiski. Es esmu teicis, ja komandā ir pieredzējis spēlētājs, tad viņa vieta ir uz laukuma, nevis uz soliņa. Ja spēlētājs ir piekritis spēlēt komandā, kuru vada kāds treneris, tad nav korekti publiski kritizēt treneri vai Basketbola savienību. Tagad visi ir vainīgi, viss ir slikti," sacīja Bagatskis, kurš norādīja, ka vajadzīga konstruktīva kritika. "Šajā brīdī tā ir plika diršana. Es ļoti labi saprotu Jāņa emocijas, es vienmēr esmu bijis spēlētāju pusē. Un tas ir kārtējais piemērs, ka Jānim nav vienalga."

Pilnu interviju ar Bagatski varēs vērot trešdien pulksten raidījumā "Hattrick ar Puči" televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!