Foto: F64

Ar "TTT Rīga" graujošu uzvaru trešdien atsākās "Douglas" Baltijas Basketbola līgas (DBBL) turnīrs.

"TTT Rīga" viesos ar rezultātu 96:39 (19:12, 23:8, 32:12, 22:7) sagrāva BJBS "Rīga"/"Juniores" komandu.

Uzvarētājām rezultatīvākā ar 28 punktiem bija Ieva Pulvere, kura realizēja astoņus no 12 izmestajiem tālmetieniem. Produktīvu sniegumu demonstrēja arī Karlīne Pilābere, kura guva 15 punktus, izcīnīja 15 atlēkušās bumbas un pārtvēra piecas bumbas.

Vēl Dinija Sanda Pāvelsone atzīmējās ar 16 punktiem, bet Ilze Jākobsone - ar 13 punktiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Pretiniecēm 13 punkti un piecas bumbas zem groziem bija Luīzes Annas Silas kontā.

Baltijas līgas elites grupā no Latvijas komandām visās četrās spēlēs uzvarējusi "TTT Rīga", divas uzvaras trīs cīņās ir "Liepāja"/LSSS komandai, viens panākums divos dueļos ir "Latvijas Universitātei", divas uzvaras piecos mačos ir "Rīgas Stradiņa Universitātei", bet turnīra tabulu ar četriem zaudējumiem noslēdz BJBS "Rīga"/"Juniores".

Baltijas Basketbola līgas turnīrs tika pārtraukts novembrī līdz ar epidemioloģiskās situācijas saasināšanos. Elites grupā spēlē piecas Latvijas komandas un bija paredzēts, ka līdz decembrim spēles tiks aizvadītas tikai vienas valsts ietvaros. Covid-19 izplatībai ņemoties spēkā, turnīrā bija divarpus mēnešu pauze un tas Latvijas robežās turpinās tikai ar pašmāju vienību savstarpējām cīņām.

Baltijas Basketbola līgas čempionātā elites grupā 2018./2019.gada sezonā piedalījās piecas Lietuvas, divas Latvijas un viena Igaunijas komanda, bet 2019./2020.gada sezonā - trīs Latvijas, trīs Lietuvas un divas Igaunijas komandas. Iepriekšējā sezonā par līgas divkārtējām čempionēm kļuva "TTT Rīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!