Foto: AP/Scanpix/LETA

Spraigā cīņā uzvaru ar viena punkta pārsvaru pirmdien Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda, kas izbraukumā ar 108:107 (27:27, 25:23, 28:33, 28:24) pārspēja Čikāgas "Bulls".

Dāvis Bertāns laukumā pavadīja 18 minūtes, guva divus punktus, izcīnīja četras atlēkušās bumbas un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Demars Derozens, kurš guva 21 punktu un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas. Mājiniekiem 28 punktus guva Zaks Lavins, bet "double double" Džabari Pārkeram – 18 punkti un 10 atlēkušās bumbas.

Pēc pirmās ceturtdaļas, kas noslēdzās ar neizšķirtu 27:27, Sanantonio "Spurs" izvirzījās vadībā otrajā spēles nogrieznī, tomēr pēc pirmā puslaika viņu pārsvars bija vien divi punkti – 52:50.

Trešajā ceturtdaļā vadību pārņēma "Bulls"; lielākais pārsvars bija astoņi punkti, bet ceturtdaļas beigās "Spurs" atkal samazināja to līdz trim punktiem – 80:83.

Tikpat sīva cīņa turpinājās pēdējā ceturtdaļā. Jau sākumā "Spurs" atguva vadību, bet vairākkārt rezultāts kļuva neizšķirts. 48 sekundes pirms pamatlaika beigām Lavins realizēja trīspunktu metienu, samazinot līdz minimumam "Spurs" iekrāto četru punktu pārsvaru, tomēr Sanantonio komandai izdevās noturēt uzvaru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!