Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns svētdien neaizvadīja savu labāko spēli, bet viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" ar rezultātu 90:102 izbraukumā piekāpās Toronto "Raptors" vienībai.

Bertāns šajā mačā spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, un viņš laukumā pavadīja 14 minūtes. Šajā laikā viņš guva divus punktus, trāpot vienu divpunktu metienu (1/1), bet garām raidot visus sešus izpildītos tālmetienus (0/6). Viņa kontā arī viena atlēkusī bumba un viens bloķēts metiens, bet spēles noslēgumā latvieša +/- rādītājs bija -19, kas bija sliktākais komandā.

"Wizards" sastāvā ar 26 punktiem rezultatīvākais bija Kenteiviuss Kaldvels-Poups, bet 14 punktus un septiņas rezultatīvas piespēles pievienoja Bredlijs Bīls. Paskāls Siakams "Raptors" rindās iekrāja 31 punktu, 14 punkti Krisam Bušēram, savukārt Presuss Ačivura guva 10 punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas.

"Raptors" basketbolisti no spēles pirmajām minūtēm pārliecinoši kontrolēja notikumu gaitu, un vienā brīdi viņiem bija pat 25 punktus pārsvars. Trešo spēli pēc kārtas viņi ielaida mazāk par 100 punktiem.

Toronto vienība "Wizards" komandu uzvarējusi 11 reizes pēdējās 13 savstarpējās spēlēs. Vašingtonas basketbolisti piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas un trešo neveiksmi pēdējās četrās spēlēs.

NBA Austrumu konferences kopvērtējumā "Wizards" ar 14 uzvarām 24 spēlēs ierindojas piektajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!