Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē ceturtdien, 30. janvārī, sešus punktus guva Dāvis Bertāns, bet viņa pārstāvētā vienība Vašingtonas "Wizards" viesos ar 121:107 (26:33, 29:27, 31:19, 35:28) pārspēja leģendārajam Maiklam Džordanam piederošo Šarlotas "Hornets" komandu.

Bertāns spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, nospēlēja 28:03 minūtes, kuru laikā izcīnīja arī četras atlēkušās bumbas, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva četras kļūdas un nopelnīja četras personiskās piezīmes. Rūjienietim šoreiz spēlē ne visai sekmējās ar metieniem – viņš realizēja tikai vienu no sešiem tālmetieniem, kļūdījās abos divpunktu metienos un realizēja visus trīs soda metienus.

Otrs "Wizards" rindās spēlējošais Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks šoreiz visu maču palika uz rezervistu soliņa.

Līdz pat trešās ceturtdaļas vidum pārsvars sēlē bija mājiniekiem "Hornets" basketbolistiem, bet tad vadībā izvirzījās "Wizards", kas pārākumu nosargāja līdz beigu signālam. "Wizards" komandā rezultatīvākais ar 34 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja deviņas bumbas zem groziem un izdarīja deviņas rezultatīvas piespēles. Tomass Braients guva 21 punktu un izcīnīja asrtoņas atlēkušās bumbas, bet Aizeja Tomass guva 18 punktus. "Hornets" vienībā 23 punktus guva Mailzs Bridžess, bet 21 punktu – Terijs Rozjē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!