Foto: AFP/Scanpix

Zaudējumu ULEB Eirolīgas basketbola turnīra spēlē trešdien piedzīvoja Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Slovēnijas komanda Ļubļanas “Union Olimpija”, kas izbraukumā ar rezultātu 59:80 (16:18, 19:21, 9:20, 21:15) piekāpās Turcijas komandai Stambulas “Galatasaray Medical Park”.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 27 minūtes un 14 sekundes, kuru laikā guva piecus punktus, realizējot vienu no četriem tālmetieniem un abus soda metienus, taču raidot garām abus izmestos divpunktu metienus. Tāpat viņa kontā divas atlēkušās bumbas, viena piespēle, viena kļūda, kā arī četras personīgās piezīmes.

“Union Olimpija” komandā rezultatīvākais ar 21 punktu bija Deons Tomsons, bet uzvarētājiem 16 punktus guva Jaka Lakovičs.

D grupas kopvērtējumā “Union Olimpija ar vienu uzvaru astoņās spēlēs ir pēdējā, sestajā pozīcijā, kā arī ir zaudējusi izredzes iekļūt nākamajā kārtā.

Citā mačā Spānijas komanda Malagas "Unicaja", spēlējot bez Latvijas saspēles vadītāja Kristapa Valtera, ar rezultātu 82:67 (20:22, 25:17, 20:13, 17:15) izbraukumā pārspēja Horvātijas komandu “KK Zagreb”.

Valters šajā mačā nepiedalījās kājas traumas dēļ. Šo savainojumu viņš guva pirms divām nedēļām spēlē ar Kauņas “Žalgiri”. Lai arī sākumā šķita, ka viņš no traumas atlabs ātri, tomēr veiktie testi parādīja, ka trauma pasliktinājusies.

Uzvarētājiem šajā mačā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Džoels Frīlends, bet “KK Zagreb” labā 16 punktus sameta Krunoslavs Simons.

B grupas kopvērtējumā “Unicaja” ar četrām uzvarām deviņās spēlēs pakāpās uz trešo pozīciju, garantējot sev vietu nākamajā kārtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!