Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien guva 17 punktus, taču viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Sanantonio "Spurs" cieta neveiksmi.

"Spurs" viesos ar 129:135 (36:37, 32:30, 34:28, 27:40) piekāpās Milvoki "Bucks".

Bertāns aizvadīja savu sezonas otru rezultatīvāko spēli, realizējot divus no četriem divpunktu metieniem, četrus no septiņiem tālmetieniem un vienīgo soda metienu, kas deva 17 punktus.

Tāpat viņš sakrāja sešas atlēkušās bumbas un vienu rezultatīvu piespēli. Latvietis arī pārtvēra vienu bumbu un izpelnījās divas piezīmes.

Latvijas basketbolists 15 punktus guva jau pirmajā puslaikā. Tāpat kādā no epizodēm viņš spēja uzbrukumu pabeigt ar četriem punktiem, jo realizēja tālmetienu ar noteikumu pārkāpumu.

Bertāns bija trešais rezultatīvākais komandā, jo 34 punktus guva Demars Derozans, bet ar 18 punktiem izcēlās Braiens Forbss.

Savukārt "Bucks" rindās Jannis Adetokunbo guva 34 punktus un sakrāja 18 atlēkušās bumbas, turklāt viņam pietrūka divas rezultatīvas piespēles līdz "triple-double".

"Spurs" ar deviņām uzvarām 19 spēlēs Rietumu konferencē pašlaik ieņem tikai 12.vietu, kamēr "Bucks" ar 14 panākumiem ir otrā Austrumos.

Nākamo spēli "Spurs" aizvadīs pirmdien, kad viesosies pie Čikāgas "Bulls".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!