Latvijas basketbolists Dairis Bertāns sestdien guva deviņus punktus Turcijas čempionāta spēlē, palīdzot Stambulas "Dariššafaka Doguš" komandai, ko trenē Deivids Blats ar asistentiem Ainaru Bagatski un Oskaru Ernšteinu, ar rezultātu 81:56 (19:9, 19:10, 26:16, 17:21) savā laukumā droši uzveikt "Gaziantep Basketbol" vienību.

Bertāns šajā spēlē laukumā bija 25 minūtes un 36 sekundes, kuru laikā iemeta vienu no diviem divpunktu metieniem, vienu no trijiem tālmetieniem un četrus no sešiem soda metieniem.

Tāpat latviešu basketbolists šajā mačā savāca divas atlēkušās bumbas un veica divas rezultatīvas piespēles.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 16 punktiem bija Vils Klaiberns.

Šī Bertānam bija otrā spēle Turcijas čempionātā un abās viņš guvis pa deviņiem punktiem. Vēl tikai ceturtdien latvietis iemeta trīs punktus ULEB Eirolīgas mačā, kurā "Dariššafaka Doguš"spraigā galotnē ar 80:81 piekāpās Milānas "EA7 Emporio Armani" no Itālijas.

Pirmajās trijās Turcijas čempionāta kārtās "Dariššafaka Doguš" komanda tikusi pie divām uzvarām, bet viens panākums divos mačos pašlaik ir Rolanda Freimaņa pārstāvētajai Ušakas "Muratbey" komandai, kas nākamajā cīņā svētdien uzņems pašlaik kopvērtējuma pēdējā pozīcijā esošo Ankaras "TED Kolejliler" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!