Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē otrdien, 12. oktobrī, trīs tālmetienus realizēja Dāvis Bertāns, bet Vašingtonas "Wizards" ar 108:113 (30:26, 28:32, 31:23, 19:32) piekāpās Toronto "Raptors".

Bertāns laukumā nāca uz maiņu, kopumā nospēlējot 18:40 minūtes. Rūjienietis realizēja trīs no septiņiem tālmetieniem, bet divpunktu un soda metienus neizpildīja. Viņa kontā arī piecas atlēkušās bumbas un viena rezultatīva piespēle.

Vēl deviņas minūtes pirms pamatlaika beigām "Wizards" bija astoņu punktu pārsvars 99:91, bet atlikušajā laikā Vašingtonas basketbolisti guva vien deviņus punktus, piedzīvojot zaudējumu. "Wizards" tas bija trešais zaudējums trijās pārbaudes spēlēs, bet gatavošanos jaunajai sezonai Vašingtonas komanda noslēgs piektdien ar spēli viesos pret Ņujorkas "Knicks". NBA sezonu "Wizards" sāks 20.oktobrī ar spēli tieši pret "Raptors".

Uzvarētājiem 22 punktus guva Malači Flins, 18 punkti Semam Dekeram, bet 16 punkti – Goranam Dragičam. "Wizards" sastāvā rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Kails Kuzma, bet Daniels Gafords izcēlās ar 14 punktiem un 17 atlēkušajām bumbām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!