Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns pēc izraidīšanas no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles atzina, ka viņš savā karjerā piedzīvojis īstus kautiņus, bet šis nav pieskaitāms pie tiem.

Jau vēstīts, ka vienā no spēles epizodēm Bertāns tika pie divām tehniskajām piezīmēm, kad viņš trešās ceturtdaļas priekšpēdējā minūtē, kad, aizstāvot savu komandas biedru Deveinu Dedmondu, pagrūda "Bucks" basketbolistu Gregu Monro. Pēcāk asumos iesaistījās arī citi spēlētāji, turklāt uzskatāmi agresīvs bija cits Milvoki vienības basketbolists Maikls Bīslijs. Bertāns un Bīslijs tika izraidīti no laukuma. Šajā mačā "Spurs" izbraukumā ar 97:96 (26:24, 9:24, 36:25, 26:23) grūtā cīņā pārspēja Milvoki "Bucks".

"Esmu spēlējis Serbijā. Tur bieži vien situācijas bija trakākas. Tās notika vismaz reizi sezonā," stāstīja Bertāns, kurš citēts portālā "expressnews.com". "Serbijā no laukuma izraidīja par īstiem kautiņiem."

Bertāns ir tikai otrais "Spurs" spēlētājs kopš 2013. gada, kurš izraidīts no spēlēs. Iepriekš divas tehniskās piezīmes nopelnīja Stīvens Džeksons. Latvietis atlikušo spēli skatījās televizorā ģērbtuvē.

"Ir smagi skatīties šādas spēles televizorā, jo nekādi vairs nevaru palīdzēt komandai," teica Bertāns. "Esmu priecīgs, ka spēles beigās mēs izcīnījām uzvaru."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!