Foto: F64

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio "Spurs" spēlētāji vienmēr vēlas izmantot iespēju sevi apliecināt no labākās puses, pēc veiksmīgā individuālā snieguma sacīja latvietis Dāvis Bertāns.

Jau vēstīts, ka Bertāns guva 16 punktus un bloķēja piecus metienus, taču Sanantonio "Spurs" komanda viesos ar rezultātu 87:90 (18:25, 25:29, 30:22, 14:14) piekāpās Oklahomasitijas "Thunder" vienībai. "Spurs" komanda šajā spēlē bija bez Lamarkusa Oldridža, Rūdija Geja, Tonija Pārkera un Kavai Lenarda.

"Es nezinu, kā pretinieki var gatavoties spēlei, ja mums nespēlē pieci spēlētāji," portālā "expressnews.com" citēts Bertāns. "Varbūt viņi mūs neuztvēra pārāk nopietni. Spēlētāji mūsu komandā vēlas izmantot savu iespēju."

Savukārt "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs pēc zaudējuma bija lakonisks, tomēr viņš slavēja to spēlētāju sniegumi, kuri prata uzņemties līderu lomu, nespēlējot vadošajiem spēlētājiem.

"Vairāki spēlētāji nespēlēja, tāpēc pie spēlēšanas tika citi, un viņi nospēlēja ļoti, ļoti labi. Esmu lepns ar spēlētāju sniegumu, jo mūsu aizsardzība otrajā puslaikā bija ļoti laba," sacīja Popovičs, kura teiktais redzams portālā "foxsports.com".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!