Latvijas basketbolists Jānis Bērziņš pirmdien Polijas čempionāta spēlē iemeta desmit punktus un un sakrāja astoņas atlēkušās bumbas, palīdzot Zelona Guras "Stelmet Enea" mājās izcīnīt piekto uzvaru piecās spēlēs un atgriezties līgas līderpozīcijās.

Bērziņa pārstāvētā vienība savā laukumā ar 92:72 (27:15, 22:15, 21:15, 22:27) pieveica Ščecinas "Wilki Morskie", svinot piekto uzvaru.

Latviešu basketbolists laukumā pavadīja 19 minūtes un 56 sekundes, kuru laikā iemeta desmit punktus un izcīnīja astoņas bumbas zem groziem. Bērziņš grozā raidīja divus no četriem divpunktu, kā arī divus no četriem trīspunktu metieniem. Tāpat viņš divreiz rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja trīs personiskās piezīmes un izprovocēja pretiniekam divas piezīmes, kā arī sakrāja dalītu otru labāko +/- rādītāju mačā 17 un dalītu otru labāko lietderības koeficientu komandā 15.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 24 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām bija Sesils Viljamss.

Viesiem, kuriem tas bija pirmais zaudējums sezonas četrās spēlēs, 20 punkti un sešas atlēkušās bumbas Tomasa Deivisa kontā.

Jāņa Bērziņa pārstāvētā "Stelmet Enea" ar piecām uzvarām piecās spēlēs atgriezusies turnīra tabulas galvgalī, apsteidzot Mārtiņa Laksas pārstāvēto Ļubļinas "Start", kam ir četras uzvaras piecās spēlēs.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!