Foto: LETA

Ar desmit punktiem VTB Vienotās līgas spēlē ceturtdien izcēlās latvietis Kaspars Bērziņš, tomēr viņa pārstāvētā Krievijas vienība "Ņižņij Novgorod", ko trenē Ainars Bagatskis, Artūrs Štālbergs un Oskars Ernšteins, piedzīvoja zaudējumu pagarinājumā.

Aizvadītajā cīņā "Ņižņij Novgorod" izbraukumā ar 86:94 (23:28, 21:20, 19:17, 18:16, 5:13) piekāpās Saratovas "Avtodor" basketbolistiem.

Pamatlaika pēdējā sekundē "Ņižņij Novgorod" spēlētājam Maksimam Grigorjevam bija iespēja savai komandai izraut uzvaru, tomēr tas neizdevās un papildlaika piecas minūtes pārliecinošāk aizvadīja mājinieki.

Šajā mačā Bērziņš nospēlēja 26 minūtes un 36 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no četriem izpildītajiem divpunktu metieniem, vienu no diviem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem.

Tāpat latvietis izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, pieļāva piecas kļūdas un nopelnīja četras piezīmes, tiekot pie 13 efektivitātes koeficienta punktiem.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 23 punktiem, sešām bumbām zem groziem un septiņām rezultatīvām piespēlēm bija Malkolms Armestads.

Kā ziņots, savā jaunās sezonas pirmajā spēlē "Ņižņij Novgorod" svētdien izbraukumā ar 87:75 pieveica Latvijas čempionvienību "VEF Rīga". Tomēr krustenisko saišu traumu šajā duelī guva viens no vienības līderiem Ēriks Meinors, kurš nevarēs spēlēt pusgadu.

Arī "Avtodor" pirmajos divos mačos guvusi vienu panākumu.

Kā ziņots, "VEF Rīga" ceturtdien piedzīvoja jau otro zaudējumu, ar 71:73 (15:14, 18:20, 20:20, 18:19) piekāpjoties Krasnojarskas "Jeņisej" vienībai.

Arī šosezon VTB Vienotajā līgā sacenšas 16 komandas, kas bez dalījuma apakšgrupās aizvadīs divu apļu turnīru. Turnīrā debiju piedzīvo Gruzijas klubs Tbilisi "Vita", kas aizstj finansiālās grūtībās nonākušo Samāras "Krasnije kriļja" no Krievijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!