Latvijas basketbolista Jāņa Bērziņa pārstāvētā komanda "Larisa" trešdien Grieķijas čempionāta bronzas sērijas otrajā spēlē izcīnīja uzvaru, nonākot viena panākuma attālumā no bronzas godalgām.

"Larisa" savā laukumā ar rezultātu 88:84 (19:36, 26:17, 28:22, 15:9) pārspēja Patras "Promitheas" un sērijā līdz trīs uzvarām panāca 2-0.

Jānis Bērziņš laukumā bija 15 minūtes un 15 sekundes, kuru laikā guva četrus punktus, realizējot vienu no diviem divu punktu metieniem un divus no trīs soda metieniem. Viņš arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, pieļāva divas kļūdas, nopelnīja trīs personīgās piezīmes, izprovocēja trīs pretinieku sodus, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +18.

Uzvarētāju rindās Stefens Mūdijs izcēlās ar 20 gūtajiem punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Viesu komandā Georgs Tanulis guva 19 punktus.

Regulāro sezonu Larisas klubs ar 12 uzvarām 24 mačos noslēdza sestajā vietā un pirmo reizi vēsturē iekļuva izslēgšanas turnīrā, kur ceturtdaļfinālā ar 2-0 uzvarēja Rodas "Kolossos", bet pusfinālā ar 2-3 atzina ULEB Eirolīgas vienības Atēnu "Panathinaikos" pārākumu.

Pērn Grieķijas čempionātā 39. reizi kluba vēsturē triumfēja Atēnu "Panathinaikos".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!