Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta noslēdzošajā spēlē Ņujorkas "Knicks" ar rezultātu 90:102 izbraukumā piekāpās Indiānas "Pacers" spēlētājiem.

Porziņģim pleca savainojums liedza piedalīties sezonas pēdējās septiņās spēlēs pēc kārtas. Lai arī pats basketbolists cerēja, ka viņš šosezon vēl izies laukumā, tomēr tas nenotika.

"Knicks" rindās 21 punktu sameta Deriks Viljamss, bet 18 punktus pievienoja Džerians Grants. Uzvarētājiem pa 19 punktiem sameta Pols Džordžs un Džordžs Hils.

"Knicks" basketbolistiem spēles sākums bija diezgan veiksmīgs, jo tika iegūts astoņu punktu pārsvars. Ņujorkieši pirmajā puslaikā turējās pāris punktu vadībā, taču līdz pirmā puslaika beigām "Pacers" pietuvojās līdz 53:54.

"Pacers" basketbolisti turpinājumā pārņēma vadību un sāka palielināt savu pārsvaru – 79:70. Noslēdzošajā ceturtdaļā "Knicks" centieni atspēlēties nebija veiksmīgi un regulāro čempionātu nācās noslēgt ar zaudējumu.

"Knicks" komanda ar 32 uzvarām un 50 zaudējumiem Austrumu konferences kopvērtējumā ierindojās 13. vietā, kamēr "Pacers" komandai sezona turpināsies izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!