Foto: AP/Scanpix/LETA

Biedējošu traumu guvušais Rodiona Kuruca komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā Bruklinas "Nets" laukumā varētu atgriezties jau šosezon, paziņoja klubs.

Pašlaik 24 gadus vecais Leverts pirmdien NBA regulārā čempionāta mačā izbraukumā pret Minesotas "Timberwolves" otrās ceturtdaļas beigās centās bloķēt metienu, taču pēc lēciena piezemējās ļoti neveiksmīgi.

Sākotnējās prognozes liecināja, ka sezonu veiksmīgi aizvadošais Leverts guvis smagu potītes traumu, tomēr otrdien "Nets" paziņoja, ka spēlētājam nebūs nepieciešama pat operācija un viņš šosezon varētu atgriezties laukumā. Ārsti spēlētājam nekonstatēja nekādus lūzumus, taču nopietnāk ir bojāta potītes saite. Tiesa, ar dažu mēnešu rehabilitāciju būs pietiekami, lai Leverts jau sezonas izskaņā varētu atgriezties laukumā.

Leverts šosezon 14 spēlēs vidēji izcēlies ar 18,4 punktiem, 4,3 atlēkušajām bumbām un 3,7 rezultatīvām piespēlēm, aizvadot rezultatīvāko sezonu karjerā.

"Nets" pirmdien Minesotā zaudēja ar 113:120, bet Bruklinas komanda šosezon 14 spēlēs guvusi sešas uzvaras, kas Austrumu konferencē ļauj ieņemt astoto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!