Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā savu neveiksmīgo sezonas sākumu pirmdien turpināja Andra Biedriņa pārstāvētais klubs Jūtas "Jazz", kas savā laukumā ar 81:100 (26:20, 19:26, 23:24, 13:30) piekāpās Denveras "Nuggets".

Biedriņš pēc savainojuma gūšanas pirms sezonas pirmā mačā tā arī joprojām nav debitējis "Jazz" rindās NBA čempionātā. Kā zināms, vasarā latviešu centrs uz "Jazz" pārgāja no Goldensteitas "Warriors", kur bija aizvadījis visu līdzšinējo NBA karjeru.

"Jazz" tas bija astotais zaudējums astoņās spēlēs, un Biedriņa pārstāvētā vienība ir vienīgā visā līgā, kura nav guvusi kaut vienu uzvaru. Šis "Jazz" komandai ir sliktākais sezonas starts kopš 1979.gada, kad klubs pārcēlās uz Jūtu.

Uzvarētājiem Tajs Lovsons guva 17 punktus, izdarīja 10 rezultatīvas piespēles un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, pa 15 punktiem guva Andrē Millers un Kenets Farjeds, bet 14 punktus – Džejdžejs Hiksons. "Jazz" sastāvā ar 22 punktiem izcēlās Gordons Hejvords, kurš gan pēdējā ceturtdaļā nespēja iedabūt bumbu grozā, bet Deriks Feivors guva 21 punktu un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!