Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno sezonu bez uzvarām turpina Andra Biedriņa pārstāvētais klubs Jūtas "Jazz", kas trešdien viesos ar 87:97 (26:23, 8:27, 28:34, 25:13) piekāpās Bostonas "Celtics".

Biedriņš traumas dēļ izlaiž sezonas sākumu un nav devies kopā ar komandu arī šajā četru izbraukuma spēļu sērijā, kurā vēl jāaizvada divas cīņas.

Abām komandām pirms šī mača bija pa četriem zaudējumiem, bet pēc cīņas zaudējumu sēriju turpina "Jazz". Biedriņa pārstāvētā vienība ir viena no divām, kas šosezon ir piedzīvojusi tikai zaudējumus. Uzvaras priekus šosezon vēl nav baudījuši Denveras "Nuggets' basketbolisti, kuriem ir trīs zaudējumi trīs spēlēs.

"Celtics" labā 20 punktus guva Brendons Bass, bet 18 punktus – Džefs Grīns. "Jazz" sastāvā spēlē toni noteica četri pamatsastāva spēlētāji. Gordons Hejvords guva 28 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, Enešs Kanters guva 22 punktus un izcīnīja astoņas bumbas zem groziem, Ričards Džefersons guva 13 punktus un pārtvēra piecas piespēles, bet Deriks Feivors guva 10 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!