Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē svētdien Andra Biedriņa pārstāvētā komanda Goldensteitas "Warriors" viesos ar 89:117 (21:37, 20:32, 19:26, 29:22) piekāpās NBA čempioniem Losandželosas "Lakers", piedzīvojot ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs.

Biedriņš mačā bija tuvu savam pirmajam "double double" sezonā. 29:06 minūšu laikā Biedriņš guva deviņus punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas. Latviešu centrs realizēja četrus no astoņiem divpunktu un vienu no diviem soda metieniem.

NBA čempioni jau pirmajā puslaikā ieguva 30 punktu pārsvaru un līdz mača beigām neatļāvās vaļības, izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas. Izcili maču aizvadīja spāņu zvaigzne Po Gasols, kurš realizēja visus metienus un guva 28 punktus. Gasols iemeta visus desmit divpunktu un visus astoņus soda metienus. Viņš tāpat izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, izdarīja piecas rezultatīvas piespēles un bloķēja četrus pretinieku metienus.

Vēl 20 punktus uzvarētājiem guva Kobe Braiants. "Warriors" rindās rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Dorels Raits, bet pa 13 punktiem guva Stīvens Karijs un Džeremijs Liņs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!