Foto: AP/Scanpix
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē svētdien uzvaru izcīnīja Andra Biedriņa pārstāvētā vienība Goldensteitas "Warriors", kas savā laukumā ar 100:94 (23:20, 24:23, 27:23, 26:28) pieveica vienu no Rietumu konferences spēcīgākajām vienībām Oklahomas "Thunder".

Biedriņš, kā ierasts, maču iesāka "Warriors" pamatpieciniekā, nospēlēja 20:12 minūtes, guva tikai divus punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, kā arī nopelnīja četras piezīmes.

"Warriors" basketbolisti pretiniekiem pie sava groza ļāva izcīnīt vien divas atlēkušās bumbas, "Thunder" pieļāva arī 20 kļūdas, kas bija galvenie "kareivju" panākuma iemesli.

Uzvarētājiem 33 punktus guva Monta Eliss, Stīvens Karijs guva 23 punktus un izdarīja 13 rezultatīvas piespēles, bet Deivids Lī guva 23 punktus un izcīnīja 19 atlēkušās bumbas. "Thunder" rindās 29 punktus guva Kevins Durants, bet 21 punktu – Rasels Vestbruks.

Pirms NBA Zvaigžņu spēles pārtraukuma "Warriors" vēl jāaizvada divas spēles – otrdien pret Ņūorleānas "Hornets" un trešdien pret Jūtas "Jazz".

NBA Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" ar 24 uzvarām un 29 zaudējumiem ieņem 12.vietu, bet no astotajā vietā esošās Portlendas "Trail Blazers" atpaliek par sešām uzvarām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!