Pēc četru spēļu "pauzes" Goldensteitas "Warriors" komandas sākumsastāvā trešdien bija iekļauts Andris Biedriņš, taču viņa pārstāvētā vienība ar 90:94 (22:29, 27:22, 28:23, 13:20) zaudēja Ņūdžersijas "Nets".

Biedriņš nospēlēja 24:22 minūtes, kas viņam bija lielākais spēles laiks kopš 16.februāra. Atvēlētajā laikā latviešu centrs guva četrus punktus, realizējot abus divpunktu metienus, kā arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un pārtvēra divas piespēles.

"Warriors" rindās labākais bija Deivids Lī, kurš guva 17 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, 16 punktus guva Monta Eliss, bet 15 punktus – Stīvens Karijs. "Nets" vienībai Brūkss Lopess guva 26 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, 22 punktus guva Entonijs Morovs, bet 16 punktus – Saša Vujačičs.

"Warriors" tas bija septītais zaudējums pēdējās deviņās spēlēs un komanda arvien vairāk attālinās no iekļūšanas "play off". NBA Rietumu konferencē "Warriors" ar 28 uzvarām un 36 zaudējumiem saglabā 12.vietu, bet no astotās vietas, kas kā pēdējā garantē vietu izslēgšanas spēlēs, komandu šķir astoņas uzvaras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!