Foto: AFP/Scanpix
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē svētdien Andris Biedriņš neguva punktus, bet viņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors" savā laukumā ar 100:77 (26:23, 23:21, 26:15, 25:18) pieveica vienu no Rietumu konferences pastarītēm Minesotas "Timberwolves".

Biedriņš nospēlēja vien 11:58 minūtes, kļūdījās divos metienos no spēles, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un pārtvēra četras pretinieku piespēles.

"Warriors" mačā izdevās neitralizēt vienu no "Timberwolves" līderiem Kevinu Lovu, kurš pārtrauca pēc kārtas gūto "double double" sēriju. Lovs kopš 19.novembra 53 spēlēs pēc kārtas sasniedza "double double", kas ir jauns "Timberwolves" rekords. Līdz NBA rekorda atkārtošanai viņam pietrūka divas spēles.

Lovs spēlē guva sešus punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, bet rezultatīvākie "Timberwolves" rindās ar 16 punktiem bija Maiks Bīslijs un Martels Vebsters. "Warriors" labā 24 punktus guva Stīvens Karijs, bet pa 16 punktiem Monta Eliss un Dorels Raits.

"Warriors" tas bija trešais panākums pēdējās četrās spēlēs, tomēr komanda reāli vairs nevar pacīnīties par iekļūšanu "play off" turnīrā. NBA Rietumu konferencē "Warriors" ar 30 uzvarām un 36 zaudējumiem saglabā 12.vietu, bet no astotās vietas, kas kā pēdējā garantē vietu izslēgšanas spēlēs, komandu šķir sešas uzvaras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!