Foto: AP/Scanpix
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriors" latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš ir priecīgs par saņemto atbalstu no līdzjutējiem.

Atgādinām, ka Biedriņš iepriekšējā spēlē ar Denveras "Nuggets", kurā "Warriors" zaudēja ar rezultātu 101:107, nospēlēja 19 minūtes, gūstot divus punktus un izcīnot astoņas atlēkušās bumbas. Punktus viņš guva no soda metienu līnijas, saņemot milzīgas līdzjutēju ovācijas.

"Tas ir ļoti jauki, jo tas nozīmē, ka es viņiem rūpu," intervijā "mercurynews.com" teica Biedriņš. "Pirms tam es dzirdēju, ka mani izsvilpj, bet tas ir normāli. Man iepriekšējā sezona nebija no labākajām. Ļoti patīkami, ka līdzjutēji mani atbalsta. Viņi redzēja, ka es spēlēju labi un tas man deva vēl vairāk enerģijas. Tā ir lieliska sajūta."

"Warriors" turpina cerēt uz latvieša snieguma uzlabošanos, un komandas galvenais treneris Marks Džeksons atdzīst, ka viņš komandai esot vajadzīgs.

"Es viņam vienmēr esmu ticējis. Jau vairākas reizes esmu teicis, ka viņš labs aizsardzībā zem groza un "pick and roll" kombinācijās. Man patīk, ar kādu enerģiju viņš tagad spēlē. Vienmēr bijis labs cīnītājs par atlēkušajām bumbām. Mums viņš ir vajadzīgs," intervijā kluba oficiālajai mājaslapai internetā teica Džeksons.

Izskatoties, ka arī pats Biedriņš beidzot tic saviem spēkiem un tas treneri priecē, jo komandai esot vajadzīgs tas, ko latvietis spēj dot komandai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!