Foto: AP/Scanpix

Latvijas centra spēlētājs Andris Biedriņš šo sezonu pabeigs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriors" rindās, bet komanda spēlētāju pārejas termiņa pēdējās stundās veica divus maznozīmīgus darījumus, vēsta ASV mediji.

Atgādinām, ka iepriekš izskanēja informācija, ka Biedriņš kopā ar Kleju Tompsonu apmaiņā pret Ēriku Gordonu varētu nonākt Ņūorleānas "Hornets" komandā, tomēr šis darījums nenotika.

"Warriors" veica divus darījumus, lai ietaupītu naudu. Uz Filadelfijas "76ers" komandu apmaiņā pret naudu un gaidāmā drafta otrās kārtas izvēli tika aizmainīts aizsargs Čārlzs Dženkins, bet centrs Džeremijs Tailers nonāca Atlantas "Hawks" vienībā, pretī saņemot drafta otrās kārtas izvēli.

Dženkins šajā sezonā 47 spēlēs vidēji guva 1,7 punktus un izdarīja 0,6 rezultatīvas piespēles. Savukārt Tailers 20 spēlēs vidēji guva 1,1 punktu un izcīnīja 0,8 atlēkušās bumbas.

Maiņas darījumu pēdējās stundās Atlantas "Hawks" līderis Džošs Smits tomēr nenokļuva jaunā komandā, lai arī tika prognozēts, ka viņš tiks aizmainīts. Pats basketbolists jau pirms ilgāka laika paziņoja, ka vēlas spēlēt citā komandā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!