Foto: F64
BJBS "Rīga"/"Juniores"/LU basketbolistes ceturtdien Rīgā Baltijas Sieviešu basketbola līgas (BSBL) elites grupā cieta 12. neveiksmi pēc kārtas.

Mājinieču komandā ar 27 gūtajiem punktiem un 14 atlēkušajām bumbām izcēlās Nikola Priede, kura spēli beidza priekšlaicīgi piecu personisko piezīmju dēļ. 20 punktus guva Šarlote Pētersone un 12 - Elīna Cīrule.

Šauļu vienībā ar 18 gūtajiem punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Ahijona Vesena, bet pa 15 punktiem guva Donika Kosbija un Danguole Pupkevičūte, sakrājot arī attiecīgi septiņas un sešas atlēkušās bumbas.Turnīra tabulas līderpozīcijās ar 16 uzvarām 16 mačos ir "TTT Rīga", bet "Aistes LSMU" ar bilanci 8-9 ieņem piekto vietu. "Liepāja"/LSSS ar 11 uzvarām 15 mačos ir trešā. Astoto vietu ieņem RSU ar septiņām uzvarām un sešiem zaudējumiem, BJBS "Rīga"/"Juniores"/LU ar ar diviem panākumiem 17 spēlēs ir desmitā, bet "Daugavpils Universitāte" ar trim uzvarām 15 cīņās atrodas 11.vietā.Baltijas līgas elites grupas turnīrā piedalās 12 komandas - pa piecām no Latvijas un Lietuvas, kā arī divas no Igaunijas. Pēc divu apļu turnīra divas labākās komandas kvalificēsies finālčetrinieka turnīram, savukārt 3.-6.vietas ieguvējas ceturtdaļfināla sērijās noskaidros vēl divas "Final" 4 dalībnieces.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!