Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 19. novembrī, spraigā spēlē Līvānos starp BK "Jēkabpils" un BK "Līvāni" ar divu punktu pārsvaru maču noslēdza "lūši" - 80:78. Rezultatīvākais viesu vidū bija Mārtiņš Vīņauds, kurš guva 17 punktus.

Spēle izvērsās spraiga - septiņas reizes mainījās vadība, un astoņas reizes rezultāts bija neizšķirts. Intriga turpinājās līdz pat pēdējām sekundēm. Pēdējo ceturtdaļu mājinieki, tiecoties pēc uzvaras, iesāka ar 13 bezatbildes punktiem pēc kārtas, panākot deviņu punktu pārsvaru (61:70), bet "lūši" kārtējo reizi atspēlējās un atbildes spēli mājas laukumā iesāks ar divu punktu handikapu (80:78). Kausa izcīņā uzvarētājs tiks noteikts divu spēļu summā.

Jēkabpiliešu rindās visvairāk - 17 punktus - uzvarā ieguldīja Mārtiņš Vīņauds, viņam arī septiņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles. 15 punktus un septiņas bumbas zem groziem pievienoja Sandis Bēts, bet 14 punktus, septiņas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles komandas kontā ieskaitīja Kārlis Večens.

Pēc BK "Jēkabpils" trenera Artūra Brūniņa domām, "Līvāni" ātrāk "iegāja" spēlē, pretinieku komanda vairāk gribēja vinnēt. "Šī gan ir tikai pusspēle, tāpēc gaidām visus uz atbildes maču piektdien mājās! Spēle nebūs viegla, bet domāju, ka puiši paši saprot, ka te nevarēs ar pusspēku spēlēt," viņš izteicās.

Uz otru maču Užavas kausa sacensību ietvaros abas komandas tiksies piektdien, 26. novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!