Foto: F64
BK "Liepāja" sastāvam pievienojies vēl viens latviešu basketbolists Dāvis Geks, kurš iepriekšējās sezonas pavadīja Spānijas un Lietuvas čempionātos, vēsta kluba preses dienests.

Aizvadīto sezonu Geks sāka Lietuvas klubā "Šiauliai", taču tās sastāvā nospēlēja tikai desmit spēles, kurās guva 3,6 punktus. Pēc tam viņš atgriezās Spānijas otrajā līgā, kur spēlēja iepriekš, un "Oviedo" sastāvā vidēji 14 mačos izcēlās ar 10,3 punktiem.

"Esmu ļoti priecīgs pēc vairākām sezonām atgriezties mājās, Latvijā, kas sniedz ne tikai satraucošas un patīkamas izjūtas, bet arī uzliek papildu atbildības sajūtu. Tāpat ar nepacietību gaidu iespēju sadarboties ar treneri Artūru Visocki-Rubeni, kas ir viens no labākajiem speciālistiem Latvijā un palīdzējis attīstīties daudzu spēlētāju karjerām," teica pats Geks. "Liepājas basketbola klubs ir ar senām tradīcijām, pilsētā šis sporta veids ir mīlēts, tāpēc darīšu, kas manos spēkos, lai nākamā sezona nestu daudz pozitīvu notikumu".

Viņš iepriekš spēlējis Latvijas komandās "Barons kvartāls", "VEF Rīga", "Jelgava" un "Valmiera".

"Man liels prieks, ka mums ir izdevies vienoties ar Dāvi Geku. Dāvis vēl nav nospēlējis savas labākās spēles, tāpēc mēs strādāsim, lai tieši Liepāja būtu viņam par vietu, kur viņš var vislabāk nodemonstrēt savas kvalitātes un palīdzē komandai uzvarēt," uzsvēra BK "Liepāja" galvenais treneris Artūrs Visockis – Rubenis. "Visaugstāk vērtēju ne tikai Dāvja bīstamību no tālās distances, bet arī viņa aizsardzības prasmes. Uz Dāvi ceram, kā uz vienu no galvenajiem komandas līderiem".

Iepriekš Liepājas klubs noslēdza līgumus ar Robertu Bērziņu un Renāru Birkānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!