Foto: fibaeurope.com
"BK Valmiera" panākusi vienošanos par Latvijas U-20 izlases spēlētāja Andreja Gražuļa pievienošanos Valmieras komandai, kurš izīrēts līdz šīs sezonas beigām no "BK Ventspils".

"Līdz ar Eiropas U-20 vicečempiona pievienošanos esam noslēguši sastāva komplektāciju. Pēc neplānotās Viktora Iļjina atgriešanās "VEF Rīga" rindās un Ciprusa izkrišana no rotācijas veselības problēmu dēļ bijām palikuši tikai ar vienu nominālo centra spēlētāju - Saulīti. Andrejs būs tieši tas enerģijas spēlētājs, kurš komandā ienesīs papildus jaudu "zem groziem", tāpēc esam ļoti gandarīti, ka izdevās vienoties ar "BK Ventspils" kluba vadību par Andreja pievienošanos mūsu komandai līdz sezonas beigām," saka "BK Valmiera" ģenerālmenedžeris Mārtiņš Bērziņš.

202 cm garais uzbrucējs/centrs Andrejs Gražulis aizvadītajā vasarā Tallinā bija Latvijas U-20 izlases galvenais ierocis cīņā zem groza, palīdzot sasniegt Latvijas basketbolam vēsturisku panākumu – Eiropas čempionāta sudraba medaļas. Gražulis šajā turnīrā vidēji guva 10,1 punktu un izcīnīja 9 atlēkušās bumbas.

20 gadus vecais Aizkrauklē dzimušais basketbolists līdz šim pārstāvējis "BK Ventspils" sistēmu. Šajā sezonā Gražulis "BK Ventspils" sastāvā laukumā devās 10 LBL un 10 BBL spēlēs, kā arī aizvadīja četrus mačus Eiropas izaicinājuma kausā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!