"BK Valmiera" noslēgusi divu gadu līgumu ar vienu no pagājušās sezonas "Barons Kvartāls" līderiem Kārli Apsīti, informē valmieriešu preses dienests.

200 cm garais vieglais uzbrucējs pagājušajā sezonā bija viens no "Barons Kvartāls" līderiem Baltijas Basketbola līgā, kur aizvadītajās 14 spēlēs vidēji 24 minūtēs izcēlās ar 11,2 punktiem un izcīnītām 3,6 atlēkušajām bumbām.

"Kārlis Apsītis ir no tā saucamās talantīgās 1992.gadā dzimušo spēlētāju paaudzes – viņš kopā ar Latvijas U-18 izlasi 2010.gadā Eiropas čempionātā izcīnīja bronzas medaļas, un nākamajā vasarā ar U-19 izlasi startēja pasaules čempionātā. Ļoti talantīgs spēlētājs, kurš mūsu redzeslokā bija jau pirms iepriekšējās sezonas, taču zināmu apsvērumu dēļ neizdevās Apsīti piesaistīt," stāsta "BK Valmiera" ģenerālmenedžeris Mārtiņš Bērziņš. "Esam ar viņu vienojušies par sadarbību uz diviem gadiem, tāpēc ticu, ka viņš spēs dot lielu pienesumu komandai ilgtermiņā."

Iepriekš Apsītis trīs sezonas pārstāvējis "Ventspils Augstskola" komandu, vienu sezonu spēlējis BA Turība" un vienu "Barons Kvartāls" komandās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!