Lai nostiprinātu ilggadējo sponsoru iesaisti basketbola kluba "VEF Rīga" darbībā, kluba valde nolēmusi izveidot kluba padomi. Par tās vadītāju apstiprināts viens no "VEF" dibinātājiem, tā pirmais valdes priekšsēdētājs, patlaban pārstāvis VTB Vienotajā basketbola līgā Edgars Jaunups, informēja klubs.

Padome ne vairāk kā deviņu cilvēku sastāvā būs "VEF Rīga" pārvaldes institūcija, kas pārstāvēs kluba sponsoru un sadarbības partneru intereses. Pirmais tās sasaukums sāks darbu līdz ar 2010./11.gada basketbola sezonu, kad arī tiks izveidots padomes sastāvs ar pilnvaru termiņu uz vienu gadu.

"Pilnvērtīgai un līdzsvarotai kluba darbībai svarīgi ir maksimāli pilnveidot sadarbību ar sponsoriem, īpaši ņemot vērā viņu nozīmīgumu kluba izvirzīto mērķu sasniegšanā. "VEF Rīga" ir izveidojusies perspektīva sadarbība ar vairākiem stabiliem Latvijas uzņēmumiem, vēlamies tos ilgtermiņā arvien vairāk iesaistīt kluba izaugsmē. Viņi visi ir patiesi basketbola patrioti, un mēs esam gandarīti par šo uzņēmēju izvēli par labu "VEF", " norāda Jaunups.

Kopš pērnās sezonas "VEF" stratēģiskais sadarbības partneris ir ilggadējais kluba ģenerālsponsors - uzņēmums SIA "Moduls Rīga", kas nodrošina būtisku kluba budžeta finansējumu un līdzdalību stratēģiski svarīgu lēmumu pieņemšanā. Lielākie līdzšinējie "VEF Rīga" sponsori ir SIA "SMScredit.lv", A/S "Re&Re", SIA "Arčers" u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!