Foto: LETA

Latvijas basketbola klubam "Ventspils" pievienojies Latvijas basketbola izlases aizsargs Artūrs Ausējs, vēsta kluba paziņojums sociālajā tīklā "Twitter".

Ausējs aizvadītajā sezonā spēlēja Krievijas pēc spēka otrās spēcīgākās līgas komandā Jekaterinburgas "Ural". Viņš 26 spēlēs vidēji laukumā pavadīja 28,3 minūtes, kuru laikā guva 13,1 punktu, izdarīja trīs piespēles, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un pārtvēra 1,1 bumbas.

Ausējs pēdējos gados ir kandidāts uz vietu Latvijas valstsvienībā. Viņš izlasi pārstāvēja arī "Baltijas ceļa" turnīrā Tallinā.

Pirms tam viņš pārstāvējis "VEF Rīga", bet gadu pirms nonākšanas Rīgas komandā Ausējs sezonu nospēlēja Lietuvas Basketbola līgas (LKL) vienībā Pasvāles "Pieno Žvaigzdes". Savukārt pirms sezonas Lietuvā Ausējs spēlējis pašmāju basketbola klubos "Jelgava", "Jūrmala/Fēnikss", "Barons", kā arī "Liepāja/Triobet", bet savu debiju Latvijas valstsvienībā piedzīvoja 2017. gada vasarā.

BK "Ventspils" jaunajai sezonai gatavojas galvenā trenera Ginta Fogela vadībā, bet sagaidāms, ka kluba ambīcijas finansiālo problēmu dēļ būs ievērojami zemākas nekā iepriekš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!