Foto: F64
Latvijas basketbola klubs "Ventspils" vēl nezina, vai pieteiksies uz Eiropas Izaicinājuma kausa finālturnīra rīkošanu, ja iekļūs labāko četru vienību vidū, izteicies komandas ģenerālmenedžeris Mārtiņš Rībens.

Kā ziņots, "Ventspils" komanda iekļuvusi sacensību ceturtdaļfinālā, kurā sērijā līdz divām uzvarām spēkosies ar Beļģijas vienību Ostendes "Telenet".

"Šo jautājumu noteikti apsvērsim. No turnīra organizatoriem esam saņēmuši prasības, kas jārealizē, tomēr pagaidām vēl sīki neesam tās analizējuši," pastāstīja Rībens. "Gribas teikt, ka no sākuma mums jāiekļūst finālsacensībās, tomēr kandidātes uz finālturnīra rīkošanu tiks nosauktas jau pirms ceturtdaļfinālā."

"Sīki pētīsim, vai organizatoru prasības mums ir īstenojamas, un tad arī pieņemsim lēmumu," uzsvēra Rībens.

Ceturtdaļfināla pirmā spēle notiks 22.martā Beļģijā, bet otrais mačs tiks aizvadīts trīs dienas vēlāk Ventspilī. Sākotnēji spēle bija plānota 24.martā, tomēr šajā dienā Latvijas klubs nevarētu nodrošināt televīzijas translāciju, tāpēc panāca vienošanos ar pretiniekiem par spēles pārcelšanu.

Ja sērijā būs nepieciešama trešā spēle, tā notiks 30.martā. Zīmīgi, ka pēc pašreizējā grafika "Ventspils" komandai 27., 29. un 31.martā plānotas spēles Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas turnīrā, kurā pagaidām ventspilnieki aizvadījuši ievērojami mazāk cīņu nekā pretinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!