Foto: AFP/Scanpix

Latvijas basketbolistu Jāņa Blūma un Kristapa Valtera pārstāvētās komandas ar mainīgām sekmēm trešdien cīnījās ULEB Eirolīgas spēlēs.

Blūma pārstāvētā Spānijas komanda Bilbao “Gescrap Bizkaia” komanda savā laukumā ar rezultātu 93:69 (34:14, 18:12, 20:25, 21:18) pieveica Madrides “Real

Latvijas basketbolistam šī bija pirmā spēlē pēc plaukstas savainojuma izdziedēšanas, un viņš desmit minūtēs metienus neizdarīja, taču pieļāva vienu kļūdu un nopelnīja vienu piezīmi.

Uzvarētājiem 19 punktus guva Kostas Valiliadis, bet “Real” rindās Nikola Mirotičs guva 18 punktus.

Tikmēr Valtera pārstāvētā Malagas “Unicaja” ar rezultātu 69:84 (19:23, 27:29, 14:15, 9:17) izbraukumā piekāpās Itālijas vienībai Sjēnas “Montepaschi”.

Valters šajā spēlē laukumā bija nepilnas 20 minūtes, kuru laikā guva astoņus punktus, realizējot abus izmestos divpunktu metienus, vienu no trijiem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem. Tāpat viņa kontā pa vienai piespēlei un atlēkušajai bumbai, trīs kļūdas, trīs piezīmes un četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi.

“Unicaja” komandas labā rezultatīvākais bija Džeralds Fičs, bet uzvarētājiem 18 punktus guva Bo Makalebs.

F grupas kopvērtējumā “Gescrap Bizkaia” komanda ar divām uzvarām četrās spēlēs ir otrajā pozīcijā, bet “Unicaja” ar četriem zaudējumiem ir pēdējā, ceturtajā vietā, zaudējot praktiskas iespējas iekļūt nākamajā kārtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!