Foto: DELFI

Latviešu basketbolista Jāņa Blūma pārstāvētā Atēnu "Panathinaikos" svētdien pārtraukusi sadarbību ar galveno treneri Dusko Ivanoviču, informē klubs.

""Panathinaikos" paziņo, ka pārtrauc sadarbību ar Drusko Ivanoviču, kuram sakām lielu paldies par viņa ieguldījumu komandā," rakstīts kluba oficiālajā sociālās vietnes "Twitter" profilā.

Serbu speciālists trenējis arī tādus zināmus klubus, kā spāņu "Barcelona" un Vitorijas "Laboral Kutxa".

Tāpat Ivanovičs strādājis ar Šveices valstsvienību, bet tagad ieņem Bosnijas un Hercegovinas izlases galvenā trenera amatu.

Jau ziņots, ka "Panathinaikos" sestdien Grieķijas augstākās basketbola līgas regulārā čempionāta spēlē savā laukumā ar 66:77 piekāpās vienai no savām niknākajām konkurentēm Pireju "Olympiacos".

Ar 21 uzvaru 24 cīņās Atēnu klubs ieņem otro vietu čempionāta kopvērtējumā, nu jau par divu uzvaru tiesu atpaliekot no "Olympiacos".

Kā zināms, līgums ar 33 gadus veco Blūmu pērn oktobra sākumā tika noslēgts pēc sistēmas 1+1 mēnesis, bet novembrī tas tika pagarināts līdz sezonas beigām.

"Panathinaikos" ir viena no spēcīgākajām Eiropas basketbola komandām, kas vēl tikai 2011.gadā iepriekšējo reizi triumfēja ULEB Eirolīgas sacensībās. Arī šajā sezonā Atēnu vienība spēlēja ULEB Eirolīgā, kur apstājās ceturtdaļfinālā.

Savas pastāvēšanas vēsturē "Panathinaikos" par Grieķijas čempioni kļuvusi 34 reizes, kas ir labākais sasniegums valstī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!