Foto: AFP/Scanpix
Uzvaru Spānijas augstākās līgas (ACB) čempionāta spēlē svētdien izcīnīja latviešu basketbolista Jāņa Blūma pārstāvētā pagājušās sezonas fināliste Bilbao "Gescrap Bizkaia", kas savā laukumā ar rezultātu 72:66 (15:15, 27:13, 19:20, 11:18) pieveica Madrides klubu "Asefa Estudiantes".

Blūms šoreiz laukumā pavadīja nepilnas 14 minūtes, kuru laikā guva trīs punktus, realizējot tikai vienu no pieciem tālmetieniem, bet garām grozam raidot abus divpunktu metienus.

Vēl latvietis pārtvēra vienu bumbu, pieļāva vienu kļūdu un nopelnīja vienu personīgo piezīmi, cīņu noslēdzot ar trešo sliktāko efektivitātes koeficientu komandā (-3).

Kā ziņots, uzvaru sestdien izcīnīja Kristapa Valtera pārstāvētā Malagas "Unicaja", kas ar 79:66 savā laukumā pieveica Vitorijas "Caja Laboral" vienību, un Riharda Kuksika pārstāvētā "Valencia Basket" komanda, kas savā laukumā ar 75:67 pārspēja Manrezas "Assignia" basketbolistus.

Kopvērtējumā "Unicaja" ar septiņām uzvarām deviņās spēlēs pašlaik ieņem trešo pozīciju, "Valencia Basket" vienība tikusi pie sešām uzvarām, kas tai dod ceturto vietu, kamēr "Gescrap Bizkaia" komanda ar četrām uzvarām atrodas desmitajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!