Foto: flickr.com
Uzvaru ULEB Eirolīgas basketbola turnīra spēlē trešdien izcīnīja latvieša Jāņa Blūma pārstāvētā Spānijas komanda Bilbao "Bizkaia Basket", kas izbraukumā ar rezultātu 89:84 (25:17, 16:19, 15:16, 22:23) sīvā cīņā pārspēja citu Spānijas vienību Vitorijas "Caja Laboral".

Blūms šajā spēlē laukumā pavadīja 17 minūtes un 19 sekundes, kuru laikā guva piecus punktus, realizējot vienu no diviem divpunktu metieniem un vienīgo tālmetienu, kā arī izdarīja divas rezultatīvas piespēles, pieļāva vienu kļūdu, izprovocēja trīs noteikumu pārkāpumus, bet pats nopelnīja trīs personiskās piezīmes.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 21 punktu bija Kosta Vasiliadis, bet "Caja Laboral" vienībā 26 punktus sameta Mirza Teletovičs.

A grupas kopvērtējumā "Bizkaia Basket" ar divām uzvarām piecās spēlēs ir piektajā vietā, kamēr "Caja Laboral" ar trīs uzvarām piecās spēlēs ir līderpozīcijā.

Kā ziņots, trešdien 13 punktus Eirolīgā guva Kristaps Valters, taču viņa Malagas "Unicaja" ar rezultātu 66:77 piekāpās Maskavas CSKA.

Ceturtdien Eirolīgā spēli aizvadīs arī Dāvja Bertāna pārstāvētā Slovēnijas komanda Ļubļanas "Union Olimpija", kas spēkosies ar Krievijas vienību Kazaņas "Unics"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!