Foto: LETA
FIBA Eirolīgas turnīra basketbolā sievietēm mačā par septīto vietu svētdien latvietes Aijas Brumermanes pārstāvētā Itālijas komanda Skio "Famila Wuber" ar rezultātu 65:62 (16:10, 22:20, 10:15, 17:17) pieveica Polijas vienību Krakovas "Can Pack Wisla".

Šajā mačā Brumermane laukumā pavadīja divas minūtes un 54 sekundes, paliekot bez punktiem. Viņa kļūdījās vienīgajā divpunktu metiena mēģinājumā, kā arī garām grozam raidīja abus soda metienus.

Vēl latviete izcīnīja divas atlēkušās bumbas un bloķēja vienu metienu.

Kā ziņots, Stambulā notiekošā FIBA Eirolīgas "Final 8" turnīra A apakšgrupas noslēguma kopvērtējumā "Famila Wuber" ar trim zaudējumiem trīs spēlēs ieņēma pēdējo, ceturto vietu, bet "Can Pack Wisla" basketbolistes ar trijām neveiksmēm ieņēma pēdējo pozīciju B grupā.

Vēlāk svētdien maču par trešo vietu aizvadīs Zanes Tamanes un Elīnas Babkinas pārstāvētā Turcijas komanda Stambulas "Fenerbahce", kas spēkosies ar savainotās latvietes Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvēto Krievijas vienību Jekaterinburgas UGMK.

Savukārt spēlē par piekto vietu svētdien otrs Stambulas superklubs "Galatasaray" tiksies ar Krievijas klubu Vidnojes "Sparta&K", bet finālmačā starp divām Spānijas komandām Madrides "Rivas Ecopolis" spēkosies ar Valensijas "Ros Casares".

Jau vēstīts, ka turnīra spēles tiesā arī divi Latvijas tiesneši - Juris Kokainis un Arnis Aunkrogers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!